nibe logo

Varmer fortsatt når gradestokken viser -25 °C

For oss i Norden som er vant med hustrige forhold, kan det være greit å vite at varmepumpen fungerer også under bitende kulde. NIBEs luft til vann-varmepumper fungerer helt ned til -25 °C, noe som er mer enn nok for de fleste.

Senker oppvarmingskostnadene

Med NIBE luft til vann-varmepumpe, kan du senke oppvarmingskostnadene med opptil 70 %. Akkurat hvor mye, avhenger av hvor du bor, type bolig, hvilken varmepumpe du velger og om du bruker kjølefunksjonen eller ei.

En investering som raskt betaler seg

Luft til vann-varmepumpen tar i bruk luften utenfor. Som alle vet, er den gratis og for alle, og dessuten en energikilde som gir minimalt med CO2-utslipp. Fordi virkningsgraden er uvanlig høy, er luft til vann-varmepumpe en trygg investering som raskt betaler seg selv. Den sørger for tilførsel av varme og varmtvann godt tilpasset vårt nordiske klima.

luft til vann varmepumpe F2040 8 12 16

 

NIBE F2040 er en luft-vann-varmepumpe som passer for både boliger og næringsbygg. Ved å installere luft-vann-varmepumpe kan du redusere oppvarmingskostnadene med opptil 75 %, samtidig som du sparer miljøet. Luft til vann-varmepumpen NIBE F2040 tilpasser seg husets varmebehov, og arbeider helt ned til -20 °C.

Varmepumpen har også

 • innebygd kjølefunksjon
 • optimal årsvarmefaktor, grunnet den inverterstyrte kompressoren
 • NIBE Uplink, som raskt og enkelt lar deg styre varmepumpen – uansett hvor du er

Luft-vann-varmepumpen NIBE F2040 er tilgjengelig i størrelsene 8, 12 og 16 kW. Den kan kombineres med en rekke forskjellige innedeler og styreenheter for enda bedre effektivitet.

 

 

luft til vann varmepumpe F2030

Luft-vann-varmepumpen NIBE F2030 er spesielt utviklet for nordisk klima – den arbeider helt ned til -25 °C. Du har alltid full kontroll: F2030 har markedets enkleste styring med et oversiktlig display med brukervennlige menyer

Denne luft til vann-varmepumpen er i tillegg

 • svært stillegående
 • kompatibel med NIBE Uplink, som raskt og enkelt lar deg styre varmepumpen – uansett hvor du er

Luft-vann-varmepumpen F2030 er tilgjengelig i størrelsene 7 og 9 kW. Du kan kombinere den med en rekke forskjellige innedeler og styreenheter for enda bedre effektivitet.

luft til vann varmepumpe F2300

 

NIBE F2300 er en luft-vann-varmepumpe for større boliger og næringsbygg. Den er spesielt utviklet for nordisk klima, og arbeider helt ned til -25 °C.

Luft-vann-varmepumpen F2300 er tilgjengelig i størrelsene 14 og 20 kW, og du kan kombinere den med en rekke forskjellige innedeler og styreenheter for å øke effektiviteten ytterligere.

Finn din systemkombinasjon for luft til vann-varmepumpe

NIBE har et bredt utvalg av systemkombinasjoner for luft til vann-varmepumper. Disse systemkombinasjonene er utviklet for å sikre at varmepumpene til enhver tid har optimal effektivitet, slik at du sparer så mye som mulig.

Velegnet både for nybygg og rehabilitering

F2300-serien egner seg både for nybygg og rehabilitering. Størrelsen på boligen, beliggenheten og behovet for varmtvann er faktorer som vil være med å avgjøre hvilken av systemløsningene for luft til vann-varmepumpe som passer deg best.

Lurer du på hvordan det fungerer? En luft-vann-varmepumpe henter varmen fra uteluften, og distribuerer den i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer.


Energiklasse for F2300-14 i pakkeløsning

 

luft vann varmepumpe SPLITProduktinformasjon

NIBE SPLIT er driftsklare «Plug & Play»-varmepumper som gir varme, varmtvann og kjøling. Systemene er brukervennlige og har et diskret, tidløst design. Den nye serien, bestående av seks ulike kombinasjoner, er velegnet både for nybygg og oppussingsprosjekter. Størrelsen på boligen, hvor du bor, samt behovet for varmtvann er med på å avgjøre hvilken løsning som passer best for din bolig.

Hver av kombinasjonspakkene, som har fast innedel og utedel, er utviklet med tanke på optimal ytelse (COP) for oppvarming og varmtvann. Innedelene består enten av et alt-i-ett-skap med varmtvannsbereder inkludert, eller en innedel (hydroboks) med et utvalg av separate beredere.


Energiklasse for SPLIT med AMS 8-utedel i pakkeløsning
 

Beslektede videoer

luft vann varmepumpe innedel VVM 320Produktinformasjon

NIBE VVM 320 er en komplett alt-i-ett innedel for oppvarming og varmt tappevann. Kombinasjonen luft-vann-varmepumpe og innedelen VVM 320 utgjør et komplett varme- og varmtvannssystem. VVM 320 kan kobles til luft til vann-varmepumpene

 • F2030
 • F2040-8
 • F2040-12

VVM 320 er kompatibel med NIBE Uplink. Med en app eller via web kan du raskt styre og se status på din varmepumpe. Via den innebygde USB-porten har du også mulighet til å raskt og enkelt oppdatere programvare samt laste ned driftsdata.

 

 

vvm500 small
 

NIBE VVM 500 er en fleksibel alt-i-ett innedel for oppvarming og varmt tappevann i større hus og mindre næringsbygg. Den har innebygget solvarmespiral og solstyring, og kan enkelt kobles til solpanel/peisovn. VVM 500 utgjør i kombinasjon med en luft til vann-varmepumpe et komplett system for varme og varmt tappevann.

Innedelen er kompatibel med luft-vann-varmepumpene

 • F2300
 • F2030
 • F2040

VVM 500 er klargjort for bassengoppvarming, og for styring av to eller flere varmesystem. Innedelen leveres med effektvakt som standard.

SMO20

SMO 20 er en enkel styreenhet som kombinert med én NIBE luft-vann varmepumpe utgjør et komplett varme- og varmtvannssystem.

luft vann varmepumpe styreenhet SMO 40Produktinformasjon

NIBE SMO 40 er en avansert styreenhet som kombinert med én eller flere NIBE luft-vann-varmepumper utgjør et komplett varme- og varmtvannssystem. SMO 40 er kompatibel med luft til vann-varmepumpene:

 • F2030
 • F2040
 • F2300

SMO-serien utgjør i kombinasjon med NIBEs luft-vann-varmepumper et komplett varme- og varmtvannssystem.

 

Logg inn