Auli kirke

Bilde av Auli kirke

Vi er stolte av å meddele at vi fikk jobben med å montere varmepumper i Auli kirke i Nes. Dette prosjektet ble meget godt fulgt opp av offentlige instanser. Alt ble målt og kontrollert.

SUKSESS er nøkkelord her. Kirken var kanskje Norges beste i henhold til strømsparing. Etter montering av Fujitsu ARCTIC 6,7KW varmepumper falt strømforbruket ytterligere med ca 50%.

Vi har solgt og montert ulike varmepumper i en årrekke og opparbeidet oss meget god kompetanse på området. I vår butikk kan du se det ulike pumpene og få vite mer om de enkelte modellene. Hvis det er ting du lurer på må du gjerne ringe oss på 63901010.

Vi selger ikke små billige varmepumper. Dette er nesten å lure folk opp i stry. I vårt kalde råe klima må man ha pumper som duger. Derfor monterer vi kun de beste pumpetypene som vi erfaringsmessig vet virker godt på kalde vinterdager.

Kjøp en kvalitetspumpe, det lønner seg. En varmepumpe skal jobbe under særdeles vanskelige forhold her i landet. Det er derfor viktig at du velger pumpe som er spesielt egnet for Norske forhold.

Alle de pumper vi selger fungerer godt i vårt klima, det kan våre kunder skrive under på.

Du bør også passe på å la fagfolk montere pumpen slik at alt blir gjort forskriftsmessig. Da får du full glede av pumpen og du får maksimal besparelse.
Service er også viktig, vi tegner serviceavtale der vi kommer og tar service på pumpen din hvert andre år.

Jon Troli

NEKAS Trolis El-Verksted

 

Logg inn